اگريفايل

تنظیمات ظاهری پوسته

تغییر رنگ

تغییر سایز پوسته

تغییر پس زمینه

تعداد جزوه موجود: 102

...

تبلیــغات
جديدترين جزوه ها

جزوه اصول اصلاح گياهان باغي ـ دكتر شكرپور (دانشگاه تهران)

جزوه اصول اصلاح گياهان باغي ـ دكتر شكرپور (دانشگاه تهران)

نوع فایل : PDF

حجم فایل : 8 مگابايت

قیمت : 63000 ریال

خاکشناسی عمومی ـ دکتر حسین میرسیدحسینی (دانشگاه تهران)

خاکشناسی عمومی ـ دکتر حسین میرسیدحسینی (دانشگاه تهران)

نوع فایل : PDF

حجم فایل : 9 مگابايت

قیمت : 48000 ریال

جزوه خاكشناسي عمومي ـ دكتر محمودي (دانشگاه تهران)

جزوه خاكشناسي عمومي ـ دكتر محمودي (دانشگاه تهران)

نوع فایل : PDF

حجم فایل : 16 مگابايت

قیمت : 58000 ریال

جزوه فیزیولوزی تنش‌ها در گياهان زراعي ـ احمدي (دانشگاه تهران)

جزوه فیزیولوزی تنش‌ها در گياهان زراعي ـ احمدي (دانشگاه تهران)

نوع فایل : PDF

حجم فایل : 12 مگابايت

قیمت : 48000 ریال

ميوه هاي خشك ـ دكتر فتاحي (دانشگاه تهران)

ميوه هاي خشك ـ دكتر فتاحي (دانشگاه تهران)

دانلود رايگان قسمتي از جزوه DN1


فهرست:

  • جلسه ۱ ـ ۱۲/۱۲/۸۵

مقدمه و تعریف

خصوصیات مشترک خشک میوه ها

تقسیم بندی آب و هوایی خشک میوه ها

  1. معتدله‌ها temprate
  2. گرمسیری و نیمه گرمسیری tropical & subtropical

تولید جهانی خشک میوه‌ها (۲۰۰۵)

پراکنش جغرافیایی میوه‌ها

فندق CORYLUS AVELLANA

آب و هوا

مقاومت به سرما

بارندگی

شکل بوته

باردهی

POLLENIZER

  • جلسه ۲ ـ ۱۸/۱/۸۶

برنامه اصلاحی فندق

ارقام سنتی گرده زا

روشهای آبیاری

ازدیاد فندق

پیوند

قلمه

تکثیر با پاجوش

ریشهدار کردن در نهالستان

ازدیاد از طریق کشت بافت

هرس فندق

برداشت

علائم رسیدن میوه در فندق

طبقه بندی فندق از نظر HUSK

  • جلسه ۳ ـ ۲۵/۱/۸۶

مصارف

ارقام

صفات وابسته به گلدهی

صفات NUT

  • جلسه ۴ ـ ۱/۲/۸۶

اصلاح ژنتیک فندق

خصوصیات اصلاح

کشورهای مهم از دیدگاه ژرم پلاسم و فندق کاری

ناسازگاری در فندق

مطالعه میکروسکوپی در شرایط محیط کشت

وضعیت آللها

کارهای مولکولی

ارزیابی:

روشهای شکستن Nut ها

  • جلسه ۵ ـ ۲۹/۲/۸۶

بادام

خاستگاه

کارهای انجام شده در ایران

بیولوژی

پایه ها

علایم ناسازگاری:

تکثیر

شرایط ایده آل ریشه زایی

ریز ازدیادی پایه‌های کلونی

پیوند

انتقال نهال

رشد و نمو بادام

رشد شاخه

  • جلسه ۶ ـ ۵/۳/۸۶

رشد ریشه

رشد زایشی

رشد و نمو میوه

  1. فاز رشد پوسته (Hull)
  2. فاز سخت شدن چوب

ریزش بادام

  1. فاز بلوغ و رسیدن میوه

علائم کمبود:

فتوسنتز

  • جلسه ۷ ـ ۱۲/۳/۸۶

تربيت بادام

برداشت

علایم رسیدن میوه

شاخص‌های کیفی در بادام

گردو WALNUT

گیاهشناسی

تقسیم بندی گونه‌های گردو

ریز پیوندی MACROGARFTING

جنین‌های رویشی

STABILIZATION

آب آبیاری

زمان اندازه گیری

  1. دسته هیمالیا
  2. دسته آسیایی جنوب شرق
  3. گردوهای مدیترانه ای

نیاز آب و هوایی

  • جلسه ۸ ـ ۱۹/۳/۸۶

خاک و آب گردو

فاکتورهاي ریشه زایی:

رقمهای مورد استفاده

بیولوژی گل

رشد ریشه

ارقام استاندارد

مشخصات گردوی خوب

رشد و نمو میوۀ گردو

شاخص دمای کیفی برداشت

بعد از برداشت

فهرست اصطلاحات


ليست جزوات موجود در سايت

ميوه هاي خشك ـ دكتر فتاحي (دانشگاه تهران)
اطلاعات فایل
کد فایل : 1732
قیمت : 48000 ریال
فرمت فایل دانلودی : PDF
حجم فایل : 9 مگابايت
تعداد مشاهدات : 1551 نفر
فرمت اصلی فایل : PDF
تعداد صفحات : 63 صفحه
خرید و دانلود فایل


*

ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

*

از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

*

از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

*

نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال دیدگاه

*

*

*

آخرین دیدگاه‌هااطلاعات

کلیه حقوق براي گروه نرم افزاري ـ كشاورزي اگريسافت محفوظ می باشد. استفاده از مطالب با ذكر منبع (اگريسافت) بلامانع است.

طراح و گرافیک : پارس وی پی