اگريفايل

تنظیمات ظاهری پوسته

تغییر رنگ

تغییر سایز پوسته

تغییر پس زمینه

تعداد جزوه موجود: 116

...

تبلیــغات
جديدترين جزوه ها

مقالات ژنتيك ملكولي ـ Molecular genetics

مقالات ژنتيك ملكولي ـ Molecular genetics

نوع فایل : PDF

حجم فایل : 7 مگابايت

قیمت : 88000 ریال

جزوه آفات گیاهان زراعی – دكتر رسوليان (دانشگاه تهران)

جزوه آفات گیاهان زراعی – دكتر رسوليان (دانشگاه تهران)

نوع فایل : PDF

حجم فایل : 14 مگابايت

قیمت : 90000 ریال

ميوه‌هاي گرمسيري و نيمه گرمسيري ـ دکتر شهسوار (دانشگاه شيراز)

ميوه‌هاي گرمسيري و نيمه گرمسيري ـ دکتر شهسوار (دانشگاه شيراز)

نوع فایل : PDF

حجم فایل : 8 مگابايت

قیمت : 90,000 ریال

جزوه جذب و متابولیسم عناصر غذایی – دکتر احمدی (دانشگاه تهران)

جزوه جذب و متابولیسم عناصر غذایی – دکتر احمدی (دانشگاه تهران)

نوع فایل : PDF

حجم فایل : 23 مگابايت

قیمت : 100,000 ریال

جزوه ازدیاد نباتات ـ دکتر زماني (دانشگاه تهران)

جزوه ازدیاد نباتات ـ دکتر زماني (دانشگاه تهران)

نوع فایل : PDF

حجم فایل : 16 مگابايت

قیمت : 120000 ریال

جزوه ميوه هاي مناطق معتدله ـ دكتر راحمي (دانشگاه شيراز)

جزوه ميوه هاي مناطق معتدله ـ دكتر راحمي (دانشگاه شيراز)

 

 

  • استفاده از اين جزوه را به همه دانشجويان گرايش باغباني پيشنهاد مي كنيم.

ويژگيها:

  • همراه با جداول و تصاوير مربوطه
  • داراي فهرست عناوين
  • نمايه اصطلاحات لاتين در انتهاي جزوه
  • كيفيت: عالي (تايپ شده و بدون غلط)

دانلود رايگان ۲۴ صفحه از جزوه


فهرست:

جلسه ۱

منابع

سرفصل‌ها

مقدمه

جلسه ۲

ميوهها (Fruits)

اهميت

مناطق كشت ميوه در ايران

جلسه ۳

احداث باغ

فاكتورهاي محيطي

‌شرايط دمايي (Temperature)

سرمازدگي بهاره

باد (Wind)

نور خورشيد (Sun light)

تگرك (Hail)

تهويه (Ventilation)

فاصله از جنگل

شيب

خاك Soil

آب

جلسه ۴

فاكتورهاي اقتصادي

احداث باغ

  1. باغ متراكم
  2. باغ پراكنده

محيط عمومي گياه

  1. تغييرات فصلي Seasonal changes

در پاييز

در زمستان

محل كاشت درختان ميوه معتدله

ـ عرض‌هاي جغرافيايي پايين (۳۵-۳۰ درجه سانتيگراد)

ـ عرض‌هاي جغرافيايي بالا (۶۰-۵۰ درجه سانتيگراد)

ـ عرضهاي بين ۵۰ -۳۵ درجه

جلسه ۵

بهار

تابستان

پاييز

  1. نزديكي محل باغ به آبگيرهاي وسيع سطحي
  2. نور

نيازهاي آب و هوايي

سيب

گلابي  (pear)

به (Quince)

هلو  (peach)

آلوها  plom

زردآلود (apricot)

جلسه ۶

ادامه مبحث نيازهاي آب و هوايي

گيلاس (Sweet cherry)

آلبالو (sour cherry)

بادام (almond)

گردو (walnut)

فندق

وضعيت خاك

Apple

گلابي

به

هلو

آلو

زردآلو

گيلاس و آلبالو

بادام

گردو

فندق

جلسه ۷

شناسايي درختان ميوه

جوانه Bud

طبقه بندي بر اساس نوع فعاليت (Function)

طبقه بندي بر اساس محل قرار گيري (Position)

طبقه بندي ديگر براي جوانه‌هاي گل بر اساس مقدار گل

طرز قرار گرفتن گل روي پايه

وضعيت ميوه

  1. ميوه ساده (Simple Frut)

ميوه‌هاي خشك (Dry Fruits)

ميوه‌هاي خشك يا نيمه آب دار (Dry-fleshy Fr.)

ميوه‌هاي آبدار  (Fleshy Fr.)

  1. ميوه مركب (Multiple Fr.)

3) ميوه مجتمع  (Agregate)

جلسه ۸

آشنايي با بعضي قسمتهاي هوايي درختان ميوه

گونه‌هاي درختان ميوه

pomoideae

Malus

Pyrus

Cydonia

Prunoideae

Prunus

جلسه ۹

جنس PRUNUS

زير جنس اول: Amygdalus

هلو (Peach)

بادام

زير جنس دوم: Prunophora

آلوها (Plum)

گروه ۱٫ Euprunus

آلوهاي اروپايي (European plum)

آلوهايي ژاپني (Prunus salicina)

گروه ۲٫ آلو‌هاي امريكايي (Prunocerasus)

زردآلو

زير جنس سوم: Cerasus

گيلاس (Prunus avium)

آلبالو (Cerasus)

گردو

فندق

جلسه ۱۰

تكثير درختان ميوه

مشكلات استفاده از بذر

ركود پوسته بذر  (Seed coat Dor.)

ركود مورفولوژيكي (Morphological Dor.)

ركود دروني  (Internal Dor.)

ركود روياني  (Embryo Dor.)

پس رسي  (After Ripening)

كاشت بذر

روش‌هاي غير جنسي براي توليد پايه

آپوميكسي Apomixis

1)‌ recurrent (ناميزيدن مداوم) (۲n)

2) Adventitious Embryony (جنين زايي نابجا)

۳) Non-recurrent (ناميزيدن غير مداوم) (n)

قلمه زدن

خوابانيدن  Layering

پيوند

انواع ناسازگاري پايه و پيوندك

۱) موضعي

۲) منتقل شونده

روابط بين پايه و پيوندك

جلسه ۱۱

پايه‌هاي درختان ميوه

پايه‌هاي درخت سيب

پايه‌هاي بذري (Seedling)

پايه‌هاي هم‌گروهي (Clonal Rootstock)

پايه‌هاي گلابي

پاية بذري بارتلت (Bartlet)

Old Home و Farmingdale

Pyrus pyrifolia (Pyrus sevotina)

Pyrus calleryana

Pyrus ussuriensis

پايه‌هاي به

پايه‌هاي بادام

پايه‌هاي آلو

Mariana 2624

پايه‌هاي هلو

پايه بذري Nemaguard

پايه‌هاي زردآلو

پايه‌هاي آلوها

Myrobalan

Mariana 2624

Brompton

پايه‌هاي گيلاس و آلبالو

Mazzard (Prunus avium)

Prunus mahaleb

F12/1

Mazzard 12/1

Colt و Gisela

پايه‌هاي گردو

Juglans hindsii

گردوي معمولي Juglans regia

گردوي پارادوكس (Paradox)

پايه‌هاي فندق

جلسه ۱۲

سيستم‌هاي مديريتي باغ

سيستمهاي متراكم

  1. Low Density : تراكم كاشت كم
  2. Medium Density : تراكم كاشت متوسط
  3. High Density : كاشت متراكم

احداث باغ

  1. تعيين فاصله كاشت

روش‌هاي تربيت

سيستم‌هاي مديريتي باغ

  1. سيستم‌هاي كاشت

سيستم مربعي (Squar system)

سيستم مستطيلي (Rectangular system)

اريب (پنج تايي) (Quincunx)

مثلثي (Triangular)

خطوط هم تراز و هم ارتفاع (منحني‌هاي تراز) (Contour)

سيستم پرچيني (Hedgerow)

Tree wall

جلسه ۱۳

  1. گرده افشاني Pollination

زمان كاشت  (Planting time)

عمليات كاشت

جلسه ۱۴

تربيت (TRAINING)

فرمهاي تربيت

هرمي = پيشاهنگ مركزي (Central leader)

پيشاهنگ متغير (Modified leader)

جامي (open center)

فرم داربستي (trellis)

سيستم‌هاي مديريت خاك

سيستم وجيني

ميانه كاري  (Inter croping)

گياهان پوششي (Cover crop)

سيستم علفي (Sod culture)

خاكپوش (Mulching)

جلسه ۱۵

آبياري (IRRIGATION)

توزيع ريشه در درختان ميوه

تأثير آب بر رشد رويشي

تاثير آبياري روي گل انگيزي

تأثير آبياري روي set ميوه‌ها

تاثير آبياري روي رشد ميوه

تأثير آبياري بر شكاف ميوه fruit splitting (Fruit cracking)

تاثير آبياري روي ريزش قبل از برداشت

تاثير آبياري روي محصول

تاثير آبياري روي كيفيت

تاثير روي ميزان مقاومت زمستانه و روي ريزش برگ

جلسه ۱۶

تاثير آبياري روي آفات و امراض

تاثير آبياري در جذب مواد غذايي

روش‌هاي آبياري

غرقابي  (Flood irrigation)

نشتي = شياري (Furrow Ir.)

باراني  (Sprinkler Ir.)

آبياري قطره‌اي  (Drip Ir.)

تعيين نياز آبي گياه

هرس  (PRUNING)

اهداف هرس

Shoot Shortening

thinning out

اثرات هرس

  1. تاثير هرس روي رشد (پاكوتاهي)
  2. تاثير هرس روي فتوسنتز
  3. تاثير روي تبديل گل‌ها به ميوه (Fruit set)
  4. تاثير روي عملكرد و نيز روي تنظيم باردهي (كنترل سال آوري)
  5. تاثير روي كيفيت ميوه

جلسه ۱۷

هرس درختان ميوه

سيب و گلابي

هلو

روش‌هاي هرس در هلو

  1. Corrective (فرم اصلاحي)
  2. thinning out
  3. Conventional (فرم معمولي)
  4. Severe (هرس شديد)

بادام

زردآلو

گيلاس و آلبالو

آلو

گردو

فندق

گلدهي در درختان ميوه  (FLOWERING)

عوامل دروني

  1. نونهالي (Juvenility)

علائم نونهالي

چرا گياه مرحله نونهالي را دارد؟

تئوري تغذيه (Nutrition theory)

تقسيم با كاهش كروموزومي (Reduction theory)

فراموتاسيون (Paramutation theory)

كوتاه كردن دوره نونهالي

تغيير در عوامل محيطي

تاثير پايه

استفاده از تنظيم كننده‌هاي رشد

استفاده از بعضي تيمارها كه رشد رويشي را كند ميكنند

برگشت از بلوغ به نونهالي

جلسه ۱۸

  1. نسبت كربوهيدرات به ازت
  2. سطح برگ
  3. ميزان محصول درخت

رقابت بر سر كربوهيدرات  (Metabolite ther)

hormonal ther

  1. نسبت برگ به ميوه
  2. فلوريژن (هورمون گلدهي)

عوامل بيروني موثر در گلدهي

  1. شدت نور (light Intensity)
  2. دما (temperature)
  3. Bending = خم كردن شاخه (زاويه شاخه)
  4. هرس
  5. حذف برگها = ريزش برگها (Defoliation)
  6. رطوبت
  7. كود ازته
  8. Scoring ، Ringing و Girdling
  9. استفاده از تنظيم كننده‌هاي رشد
  10. پايه

جلسه ۱۹

زمان تشكيل جوانه گل

گل انگيزي (Flower Induction)

ايجاد شرايط لازم براي تشكيل جوانه گل

آغاز مرحله تغييرات مورفولوژيكي

تمايز جوانه گل (Flower differentiation)

نهايي شدن فرم اجزاء گل (Flower development)

Anthesis

عوامل موثر بر رشد و نمو جوانه گل

ـ دما

ـ آب (رطوبت)

ـ تغذيه

ـ نياز سرمايي (Chilling period)

عادت گلدهي (Flowering habit)

زمان باز شدن گل (Time of Bloom)

گرده افشاني (Pollination)

روش‌هاي گرده افشاني (agents of pollination)

ـ گرده افشاني با باد (Wind pollination)

ـ گرده افشاني با حشرات (Insect pollination)

ـ گرده افشاني دستي (Hand pollination)

جلسه ۲۰

عوامل موثر بر گرده افشاني

گرده افشاني درختان ميوه

گرده افشاني براي سيب

گلابي

به

گيلاس و آلبالو

هلو

آلوها

زردآلو

بادام

گردو و فندق

تبديل گل به ميوه (Fruit set)

عوامل موثر براي Fruit set (تبديل گل به ميوه)

  1. فاكتورهاي محيطي

سرمازدگي (بهاره) (Frost)

دما

بارندگي‌ها (Rain fall)

باد (wind)

نور

  1. طول عمر تخمك (Ovule longevity)

دوره گرده افشاني موثر  Effective Pollination Periode (EPP)

  1. مسائل تغذيه‌اي و آب (Nutrition and water)
  2. فاكتورهاي ژنتيكي
  3. نوع پايه
  4. عمليات نگهداري باغ
  5. تأثير تنظيم كننده‌هاي رشد بر Fruit set

پارتنوكارپي

جلسه ۲۱

ريزش ميوه  (Fruit Drop)

مكانيسم ريزش  (Mode of Action)

اندازه ميوه  (Fruit Size)

شكل ميوه  (Fruit shape)

تنك كردن ميوه (Fruit thining)

روش‌هاي تنك كردن

Hand thining

Mechanical thining

Chemical thining

عوامل موثر در تنك شيميايي (سيب)

تنك گلابي

تنك هسته‌دارها

جلسه ۲۲

تناوب باردهي (سال آوري)

عوامل موثر در سال آوري

روش‌هاي كنترل سال آوري

جلسه ۲۳

بلوغ و برداشت ميوه (Maturity and Harvest)

شاخص‌هاي برداشت

سيب

گلابي

هلو

گيلاس و آلبالو

آلوها

زردآلو

خشكبارها

فهرست اصطلاحات

جزوه ميوه هاي مناطق معتدله ـ دكتر راحمي (دانشگاه شيراز)
اطلاعات فایل
کد فایل : 15334
قیمت : 120,000 ریال
فرمت فایل دانلودی : PDF
حجم فایل : 17 مگابايت
تعداد مشاهدات : 594 نفر
فرمت اصلی فایل : PDF
تعداد صفحات : 155 صفحه
خرید و دانلود فایل


*

ایمیل شما برای همه نمایش داده نخواهد شد.

*

از نوشتن نظرات با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

*

از ارسال نظرات غیر مرتبط با متن خبر , تکرار نظرات دیگران , توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمائید.

*

نظراتی که حاوی تهمت و بی احترامی به مقدسات مذهبی , ادیان الهی , مسئولان کشوری , اقلیت های قومی و مذهبی و مغایر با عرف و قوانین جاری کشوری باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال دیدگاه

*

*

*

آخرین دیدگاه‌هااطلاعات

کلیه حقوق براي گروه نرم افزاري ـ كشاورزي اگريسافت محفوظ می باشد. 

طراح و گرافیک : پارس وی پی